16 Jan
16Jan

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει η μη διευκρινιστκη απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης σχετικά με τη λειτουργία των κομμωτηρίων στις κόκκινες περιοχές όπως είναι ο Νομός Αργολίδας.

Τελικά λίγη ώρα νωρίτερα το σωματείο κουρείων - κομμωτών Αργολίδας  ενημερώνει ότι τα κομμωτήρια του Νομού θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας

Τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής και περιποίησης άκρων θα παραμείνουν κλειστά στις «κόκκινες» περιοχές, όπως διευκρίνισε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Τα πράγματα στη θέση τους ήρθε να βάλει ο κ. Σταμπουλίδης:  «Στις κόκκινες περιοχές αναστέλλονται όλες οι υπηρεσίες, με εξαίρεση τα καταστήματα του λιανεμπορίου που θα λειτουργούν με τη μέθοδο του click away και τα ΚΤΕΟ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σταμπουλίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σχολιάζοντας τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων, ο ίδιος επεσήμανε ότι η αναλογία για τα καταστήματα είναι ένας πολίτης ανά 25 τμ, με εξαίρεση τις υπηρεσίες, ενώ υπογράμμισε ότι σε όσες επιχειρήσεις επιθυμούν μπορούν να κρατήσουν μέρος του προσωπικού τους σε αναστολή τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.