12 Jan
12Jan


Η πληρωμή 14 τιμολογίων χωρίς νόμιμη ανάθεση, με μόνη την υπογραφή του απελθόντος δημάρχου, απασχόλησε χτες το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων. Πρόκειται για τιμολόγια που αναφέρουν εργασίες παρελθόντων ετών χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις και μόνο με προφορική εντολή του τότε δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου.

Ο Δημήτρης Κωστούρος και τα μέλη του συνδυασμού του υποστήριξαν ότι έγιναν οι συγκεκριμένες εργασίες για τις οποίες ζητείται το ανεξόφλητο ποσό καθώς αυτό βεβαιώνεται από την υπογραφή του.

Φαίνεται όμως πως οι περιπτώσεις με τιμολόγια χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις είναι περισσότερες απ` την συγκεκριμένη περίπτωση και αφορά και άλλους επαγγελματίες, καθώς στο δημοτικό συμβούλιο εμφανίστηκε ένας ακόμα προμηθευτής, που είχε προσκομίσει τιμολόγιο λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου και είχε αρνηθεί να του το υπογράψει ο απελθών δήμαρχος. 

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπλιέων, Γεώργιος Φραγκιουδάκης, έχουν λάβει στο δημαρχείο… «δύο τόμους» με διαταγές πληρωμής.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.