04 Jul
04Jul

Μία υπέροχη και ταυτόχρονα λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε Χθες στις 8:00 το βράδυ στο λιμάνι της παλιάς Επιδαύρου με αφορμή τα εγκαίνια για την 25η έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου. 

25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας 25 χρόνια προώθησης των αγροτικών προϊόντων της Επιδαύρια γης και όχι μόνο . Η έκθεση Αγροτουρισμός Επιδαύρου είναι ο θεσμός συνώνυμο της τοπικής γαστρονομίας που συνδέεται με τον τουρισμό , γεύσεις, αρώματα, παραδοσιακά προϊόντα  όλα με τη σφραγίδα της Επιδαύρου  γης. 

Προϊόντα που προκαλούν τον επισκέπτη σε ένα απόλυτο ταξίδι των αισθήσεων. 

Ολα ξεκίνησαν το 1998 από το Ελληνικό κέντρο αγροτουρισμού σε συνεργασία με το Δήμο Επιδαύρου . 


Ολοι όσοι παραβρέθηκαν χθες εκεί, συμφώνησαν για την ακόμη μεγαλύτερη προώθηση της έκθεσης, έτσι ώστε να γίνει ένα ακόμη μεγαλύτερο κέντρο πολιτισμού και τουριστικής προσέλευσης. 

Το Επιμελητήριο Αργολιδας,  για πρώτη φορά, είναι συνδιοργανωτης στη φετινή 25η Έκθεση Αγροτουρισμου Επιδαύρου. Η συνεργασία αυτή  σηματοδοτεί την προσπάθεια όλων των παραγωγικών, τουριστικών και εμπορικών δυνάμεων για εξωστρέφεια και κοινωνικά αποτελέσματα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η έκθεση λειτουργεί παράλληλα με τις παραστάσεις του μικρού θεάτρου της Επιδαύρου. 

Αξίζουν Λοιπόν Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν, με την ελπίδα πως την επόμενη χρονιά οι συμμετοχές θα είναι ακόμη περισσότερες και το ενδιαφέρον ακόμη μεγαλύτερο, από παραγωγούς και εκθέτες. 

Η έκθεση είναι ανοιχτά κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή από τις 6:30 το απόγευμα έως τις 12:00 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι και τις 14 Αυγούστου.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.