08 Nov
08Nov

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Το νέο Δίκαιο της Αφερεγγυότητας. 

Οι προπτωχευτικές διαδικασίες και η πτώχευση ως δεύτερη ευκαιρία. Προκλήσεις και προοπτικές; στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας.Η ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου με σκοπό την εξειδικευμένη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτης αφού ευχαρίστησε τον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου για την άψογη συνεργασία, προλόγισε την εκδήλωση εστιάζοντας στις συνεχείς ενημερωτικές δράσεις του Επιμελητηρίου για την κατάλληλη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, προκειμένου ναωφεληθούν και να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τα υπάρχοντα εργαλεία ρύθμισης χρεών και οφειλών .Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Μιχαηλίδη Γρηγόρη,  Λέκτορα Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δικηγόρο παρ Αρείω Πάγω και Κοινοτικό Δικηγόρο Κύπρου, ο οποίος εστίασε στις κατάλληλες ενέργειες και τα σημεία που χρειάζεται να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να υπαχθούν στην διαδικασία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου κ.Ορφανός Δημήτρης, μέλη του Συλλόγου, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αργολίδας και επιχειρηματίες της Αργολίδας.

Σημειώνεται ότι η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα στα πλαίσια της πανδημίας του Covid-19.


Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.