14 Jan
14Jan

Στην Αργολίδα βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου ο Γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, γιατρός δημόσιας υγείας, Βασίλης Διαμαντόπουλος,  ο γενικός συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βασίλης Χαντζής οι οποίοι συμμετείχαν σε συσκεψη υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου και την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Ι. Μαντζουνη και του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.
Συγχρόνως πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και την συμμετοχή των Δημάρχων Ερμιονίδας και Επιδαύρου όσων αφορά το αυστηρό lockdown στην Αργολίδα και τα μέτρα τα οποία θα πρέπει να ληφθούν.
"Σε συνεργασία της Περιφέρειας και των υπηρεσιών της με τον ΕΟΔΥ και τις δημόσιες δομές υγείας θα υπάρξει σχεδιασμός για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης των κρουσμάτων" δήλωσε ο κύριος Μαλτέζος μεταξύ άλλων.
"Η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας έχει χαρακτήρα προληπτικό" υποστήριξε ο Γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Διαμαντόπουλος

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.