08 Aug
08Aug


Η Νέα Εποχή, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μάκαρη, στηρίζει με συγκεκριμένες προτάσεις τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Ναυπλίου στην διοργάνωση της Λευκής Νύχτας που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο

Όπως απαντάμε σε κάθε αίτημα φορέα, συλλόγου, οργανισμού ή Δημότη, έτσι δομήσαμε το στρατηγικό πλάνο προώθησης της Λευκής Νύχτας, το οποίο και καταθέσαμε στον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Ναυπλίου.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιουλίου παρουσιάσαμε το συγκεκριμένο πλάνο, στο Δ.Σ. του Συλλόγου.

Συγχρόνως, το αναρτήσαμε δημόσια στην επίσημη ιστοσελίδα μας (https://nafplioneaepoxi.gr/), προκειμένου να τονίσουμε ότι η επιτυχία αντίστοιχων επιχειρηματικών κινήσεων είναι ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ για την οικονομική τόνωση της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου, την προσέλκυση τουριστικής κίνησης και την ανάπτυξη υγιούς μικρο-οικονομίας.

Η “Λευκή Νύχτα” είναι μια ενέργεια γύρω από την οποία μπορούμε και πρέπει να συντονίσουμε ένα ολόκληρο πρόγραμμα συνδυασμένων δράσεων που θα προκαλέσουν ροή επισκεπτών και χρημάτων από άλλες περιοχές της Ελλάδος (και όχι μόνον). 

Αυτό είναι το καινοτόμο στοιχείο της πρότασής μας.

Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις του τόπου μας γιατί ο σεβασμός ξεκινάει με την συνειδητοποίηση πως όλοι αγωνιζόμαστε.

Την παρουσίαση της πρότασής μας μπορείτε να την δείτε στην επίσημη σελίδα μας και ειδικότερα στο σύνδεσμοhttps://nafplioneaepoxi.gr/programma 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.