23 Mar
23Mar

Η ώρα της Γης είναι μια παγκόσμια κίνηση που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή και τη σπουδαιότητα της εξοικονόμησης ενέργειας. Κάθε χρόνο, το τρίτο Σάββατο του Μαρτίου, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο σβήνουν τα φώτα τους για μία ώρα, από τις 8:30 το βράδυ έως τις 9:30 το βράδυ, με σκοπό να δείξουν τη στήριξή τους στην προστασία του περιβάλλοντος.


Η συμμετοχή στην ώρα της Γης είναι ένας τρόπος να κατανοήσουμε την επίδραση που έχει η ανεξέλεγκτη κατανάλωση ενέργειας στον πλανήτη μας και τον κλιματικό αλλάγ. Σβήνοντας τα φώτα μας για μία ώρα, συμβάλλουμε στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και στην προστασία της βιοποικιλότητας.



Ας ενωθούμε λοιπόν απόψε, στις 23 Μαρτίου 2024, σβήνοντας τα φώτα μας για μία ώρα και δείχνοντας έτσι τη δέσμευσή μας στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία του πλανήτη μας. Αυτή η μικρή πράξη μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση, αν όλοι ενωθούμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο. Ας φωτίσουμε το μέλλον μας με πράξεις αλληλεγγύης και συνειδητής συμβολής στη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.