12 May
12May

Πρωτοπόρα εταιρεία στο χώρο του Marketing Communication , ανοίγει νέες θέσεις στα τμήματα της και επιθυμεί να συνεργαστεί με νέους/νέες για τη κάλυψη της θέσης "Υπεύθυνοι Προώθησης Πωλήσεων και Δημοσίων Σχέσεων".

Responsibilities

Βασικές αρμοδιότητες του ρόλου είναι η εξυπηρέτηση πελατών και υποστήριξη πωλήσεων, η αναγνώριση και προσδιορισμός των αναγκών των πελατών, η εφαρμογή της πολιτικής Marketing της εταιρείας καθώς και στα επόμενα στάδια εξέλιξης στην εταιρεία μας, ο συντονισμός εκπαιδεύσεων νέων συνεργατών ατομικά ή ομαδικά.

Benefits

Ο ρόλος αυτός θα σου δώσει τη δυνατότητα να συνεργαστείς αρμονικά και ομαδικά με έμπειρα άτομα στο χώρο των πωλήσεων, να εκπαιδευτείς σε τεχνικές πωλήσεων και marketing, να διευρύνεις τις γνώσεις σου, να εξελιχθείς μέσα σε ένα περιβάλλον οργανωμένο που ενισχύει την ανάπτυξη πρωτοβουλιών, να παίρνεις μέρος σε meeting που θα αναπτύξουν τα soft skills σου.

Basic Requirements

Αναζητάμε υποψηφίους με ανεπτυγμένες επικοινωνιακές ικανότητες, με προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση πελατών και στην επίτευξη των αποτελεσμάτων, με εξωστρεφή προσωπικότητα που να φιλοδοξεί να πετύχει σε ένα δυναμικό περιβάλλον και να δουλεύει αρμονικά ως μέρος μιας ομάδας.

Good to have
*Πτυχίο Ανώτατης ή Ανώτερης Σχολής με Οικονομική κατεύθυνση/Marketing/Δημοσίων Σχέσεων/Εμπορίας & Διαφήμισης(προαιρετικό)

*Επιθυμητή η εμπειρία σε οργανωμένο τμήμα Marketing - Πωλήσεων

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών θα επικοινωνήσουμε μόνο σε όσους ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης, προκειμένου να ορισθεί η συνέντευξη.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.

Αποστολή βιογραφικών στο mail: citydirectgroup@gmail.com

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.