12 Jan
12Jan

Εχθές, ημέρα 11 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 13.00 οι Αντιδήμαρχοι κύριος Κωνσταντίνος Καράπαυλος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων και ο κύριος Παναγιώτης Μπουλούκος, Αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Άργους Μυκηνών ή ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών και ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων συναντήθηκαν στα σύνορα των δύο πόλεων που πλέον δεν θα χωρίζει τους Δήμους μας, αλλά θα τους ενώνει. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν τόσο ζητήματα που άπτονται των θεμάτων των αρμοδιοτήτων τους, όσο και θέματα ειδικού ενδιαφέροντος που αφορούν τους όμορους Δήμους. 


Η έντονη διάθεση δημιουργίας ενός δίαυλου επικοινωνίας για τη διαμόρφωση μιας στρατηγικής με κοινές παραμέτρους, επιβεβαίωσε το θετικό κλίμα των συζητήσεων. Μέσα από τον διάλογο, διαπιστώσαμε κοινές αντιλήψεις και όμοιους προβληματισμούς που επιλύονται αποκλειστικά και μόνο μέσα από διαρκή ανταλλαγή απόψεων και με πνεύμα αλληλοϋποστήριξης. Το βέβαιον είναι ότι δεν θα μείνουμε σ΄ αυτή την πρώτη συνάντηση. Προσδοκία μας είναι ν΄ ανοίξουμε διάπλατα τις πύλες συνεργασίας άμεσα και συντεταγμένα κάθε ζητήματος που προκύπτει οπουδήποτε και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. 


Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο πολιτισμός είναι αυτός που ενώνει, δημιουργεί, πολλαπλασιάζει, γεφυρώνει αντιθέσεις, υπερβαίνει συγκρούσεις και καλλιεργεί το έδαφος για συνεργασίες, κάτι που οι Δήμοι το έχουν ανάγκη.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.