06 Jul
06Jul

Ο Στέφανος Κορκολής είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς που έχουν περάσει από τη σκηνή του Μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου και φέτος, μαζι με την εξαιρετική φωνή της Σοφίας Μανουσακη μας χάρισε  μια αξέχαστη βραδιά στην κάστρο νησίδα Μπούρτζι.

Ερμήνευσαν τα υπεροχα τραγουδια του Μικη Θεοδωράκη. 

Με την ενέργειά του και τον επαγγελματισμό τους, κατάφεραν  να κλέψουν  τις καρδιές του κοινού και να τους χαρίςουν μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα και μουσική.
Το φεστιβάλ Ναυπλίου φέτος γιορτάζει τα 33 χρόνια του και ο Στέφανος Κορκολής ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που έκαναν την εκδήλωση αξέχαστη. Η Σοφια Μανουσακη με την φωνή της να αγγίζει τις ψυχές μας και ο Στεφανος Κορκολής με τη μουσική του να μας ταξιδεύει, δημιούργησαν ένα μαγικό κλίμα που θα μείνει αξέχαστο στη μνήμη μας.
Ο Στέφανος Κορκολής αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι είναι ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές και καλλιτέχνες της χώρας μας και μας χαρίζει μια μουσική εμπειρία που θα μας συντροφεύει για πολλά χρόνια. Ανυπομονούμε να τον απολαύσουμε ξανά στη σκηνή του Μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου και να ζήσουμε μια ακόμα μοναδική βραδιά με τη μουσική του.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.