Με θετική ενέργεια, ενθουσιασμό και πολλά χαμόγελα, μαθητές και μαθήτριες από σχολεία του Δήμου Άργους - Μυκηνών συμμετείχαν σε μια ξεχωριστή οικολογική δράση: δενδροφυτεύσεις σε αυλές σχολείων της πόλης και των γύρω περιοχών.
Η αρχή έγινε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Άργους, όπου τα παιδιά φύτεψαν μικρά δενδρύλλια με ιδιαίτερη φροντίδα και υπερηφάνεια. Η δράση συνεχίστηκε στο 2ο Λύκειο Άργους, δίνοντας νέα ζωή στον προαύλιο χώρο του σχολείου.
Η περιβαλλοντική αποστολή δεν σταμάτησε εκεί: στο Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους, οι μικροί μαθητές φύτεψαν ελιά και ροδιά, στέλνοντας το πιο όμορφο μήνυμα αγάπης για το περιβάλλον.
Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, με την καθοδήγηση του Δημάρχου Γιάννη Μαλτέζου, δίνει έμφαση στην πράσινη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των παιδιών.Ευχαριστούμε θερμά:
Η προσπάθεια αυτή δεν σταματά εδώ!
Οι δενδροφυτεύσεις συνεχίζονται σε σχολεία και κοινόχρηστους χώρους, με σκοπό έναν πιο πράσινο και ανθρώπινο Δήμο.
Μείνετε συντονισμένοι στο www.drinews.com για όλες τις ειδήσεις, ενημέρωση, εξελίξεις και δράσεις σε Άργος, Ναύπλιο, Ερμιόνη, Επίδαυρο, Κρανίδι, Λυγουριό, αλλά και σε όλη την Αργολίδα, την Πελοπόννησο, την Ελλάδα και τον κόσμο!
👉 Δείτε αναλυτικά όλα τα νέα της ημέρας στο www.drinews.com