21 Jun
21Jun

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά σε κατοικημένη περιοχή, με τον κίνδυνο να επεκταθεί και στα παρακείμενα σπίτια. Άμεσα επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας επιχειρούν στο σημείο, ενώ έχει εκκενωθεί η περιοχή για την ασφάλεια των κατοίκων.


Οι κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούν με αγωνία την εξέλιξη της φωτιάς, ενώ εκφράζουν τον φόβο τους για την ασφάλεια των σπιτιών τους. Ο έντονος άνεμος και οι ψηλές θερμοκρασίες δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, οι οποίοι καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς.


Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί , αλλά η κατάσταση παραμένει κρίσιμη. Οι αρχές καλούν τους πολίτες να είναι ετοιμοί για εκκένωση αν χρειαστεί και να ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες που θα δίνονται.Μόλις λίγα λεπτά πριν ο δήμαρχος Ερμιονίδας Ιωάννης Γιώργο Πούλος κάλεσε τους κατοίκους του Κρανιδίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social mediaΝα  εκκενώσουν το Κρανίδι και να βρουν διέξοδο προς το Πόρτο χέλι και τις γύρω περιοχές


Η φωτιά στο Κρανίδι αποτελεί άλλο έναν κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, και υπογραμμίζει την ανάγκη για προληπτικά μέτρα και ετοιμότητα από όλους μας. Είναι καθήκον μας να προστατεύουμε το περιβάλλον και τις κατοικίες μας, και να στηρίζουμε τις προσπάθειες των πυροσβεστών για την αντιμετώπιση των φωτιών. Μόνο με αλληλεγγύη και συνεργασία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις καταστροφές που προκαλούνται από τις πυρκαγιές.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.