14 May
14May

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην αθλητική κοινότητα!

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του αθλητή Ηρακλή Βασιλειάδη, πρωτεργάτη στην ανάπτυξη του Επιδαύριου δρόμου.

Η βασική διαδρομή των 21 χλμ ξεκίνησε από το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και κατέληξε στο Αρχαίο Στάδιο εντός του Αρχαιολογικού χώρου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου, διέσχισε για μια ακόμηφορά τα σοκάκια του πάνω χωριού στο Λυγουριό και τους κεντρικούς δρόμους της έδρας του Δήμου σε μια ιστορική αναπαράσταση της διαδρομής των αρχαίων προσκυνητών του Ιερού.


Η διαδρομή των 5 χλμ ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία του Λυγουριού και κατέληξε στο Αρχαίο Στάδιο εντός του Αρχαιολογικού χώρου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου και τέλος η διαδρομή των 1,5 χλμ ξεκινάει και τερματίζει μέσα στον Αρχαιολογικό χώρο του Αρχαίου Θεάτρου.

Συμμετέχοντες όλων των ηλικιών έδωσαν τον παλμό και έβαλαν τα δυνατά τους για να φτάσουν στον τερματισμόαυτής της απαιτητική διαδρομή με επιτυχία!

Ευχαριστούμε θερμότατα τον Σύλλογο δρομέων Αργολίδας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, την Δ.Δ.Ε. Αργολίδας , την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, την Π.Υ. Ναυπλίου, το ΕΚΑΒ - Τομέα Ναυπλίου, το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου για την άρτια υποστήριξη στην διοργάνωση !

Μια τεράστια αναφορά και πολλές ευχαριστίες στους εθελοντές μας, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των αθλητών!

Φυσικά νοιώθουμε ευγνώμονες για την επιλογή των αθλητών στην διοργάνωση μας ευελπιστώντας ο Επιδαύριος Ημιμαραθώνιος Δρόμος 2025 να είναι μαζικότερος και ποιοτικότερος!

Τέλος, ευχαριστούμε την εταιρεία Why- not με την οποία συνδιοργανώνουμε τα αθλητικά μας events και δίνουμε ραντεβού με την τριαθλητική κοινότητα για τις 7 και 8Σεπτεμβρίου στο Epidavros Action 2024!!!

 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.