21 Sep
21Sep

 Αθλητισμός: «Νους υγιής εν σώματι υγιεί»! 

Προωθούμε ολιστικά τον αθλητισμό στην τοπική μας κοινότητα, δημιουργώντας αθλητικές εγκαταστάσεις και προγράμματα που θα ενθαρρύνουν τη συμμετοχή όλων των ηλικιακών ομάδων. 

Τα γήπεδά μας αξίζουν να είναι γεμάτα κόσμο που θα βελτιώνει τη ζωή τους φροντίζοντας το σώμα τους ενώ ομάδες, οικογένειες και παιδιά θα πλημμυρίσουν την περιοχή με το γέλιο και την ενέργειά τους! 

Ας γίνει το Ναύπλιο αθλητική πρωτεύουσα! 

 #ΝέαΕποχή #NeaEpoxi #NafplioNeaEpoxi #KonstantinosMakaris #Makaris #Αθλητισμός"

Αναλυτική καταγραφή των υφιστάμενων προβλημάτων σε όλες ανεξαιρέτως τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Ναυπλιέων. Εκ νέου καταγραφή των εργασιών συντηρήσεως - ελέγχων (καθημερινές - εβδομαδιαίες - μηνιαίες) ώστε να υφίσταται το απαραίτητο Check of list σε ΟΛΑ τα γήπεδα. Ανάληψη ενεργειών ελέγχου των υπαρχόντων κτιριακών εγκαταστάσεων εντός των γηπέδων (αποδυτήρια ομάδων , διαιτητών κ.λπ.) αποκατάσταση των υφιστάμενων προβλημάτων. Άμεσος έλεγχος τήρησης κανόνων ασφαλείας και μέτρων πρόληψης ατυχημάτων. Ενεργοποίηση των Επιτροπών. Τοποθέτηση προσωπικού καθαριότητας προκειμένου αποκατασταθεί η καθαριότητα, να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και να είναι σε ευπρεπή κατάσταση οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ναυπλιέων. Καθορισμός συνθηκών και ωρών λειτουργίας των σταδίων και ανάληψη μέριμνας ύπαρξης εκπαιδευμένου ιατρικού προσωπικού στην χρήση απινιδωτή ειδικά όταν γίνεται χρήση των ευκολιών των γηπέδων από πολίτες. Ύπαρξη φύλακα στα γήπεδα όταν αυτά είναι ανοικτά και σε λειτουργία. ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΛΑ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ Προώθηση του αθλητικού ιδεώδους στα σχολεία της περιοχής, μέσα από οργανωμένες επισκέψεις στους χώρους των γηπέδων του Δήμου και εξοικείωση με όλη την γκάμα των αθλημάτων. Διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων (π.χ. Ποδηλατικός Γύρος), με διττό στόχο: την ανάδειξη του αθλήματος και την συμμετοχή των πολιτών αλλά και την τουριστική προβολή της περιοχής και την προσέλκυση τουριστών σε off season περιόδους. Προώθηση εποχικών αθλημάτων με την βελτίωση αντίστοιχων υποδομών και την διοργάνωση events (π.χ. Jet Ski). Εξασφάλιση Συμμετοχής σε όλα τα αθλήματα ανθρώπων με αναπηρία. ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ένταξη προς συνολική αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου (φυσικό χόρτο) και στίβου - ταρτάν. Εξέταση δυνατότητος και ανάληψη ενεργειών για τοποθέτηση προβολέων στο εν λόγω στάδιο ώστε αυξηθούν οι ώρες χρησιμοποιήσεως του ειδικά για τις ανάγκες του σωματείων στίβου. Καθορισμός των ωρών χρησιμοποιήσεως του αγωνιστικού χώρου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρότυπα συντηρήσεως γηπέδων με φυσικό χόρτο. Επιθεώρηση στατικότητας του υφιστάμενου κτιρίου παλαιών αποδυτηρίων της ομάδας ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ, καταγραφή των απαιτούμενων εργασιών για την επαναχρησιμοποίησή του και ανάληψη ενεργειών για την υλοποίησή τους. Μετονομασία του εν λόγω κτηρίου σε ΤΑΚΗΣ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ στην μνήμη του ανθρώπου που αφιέρωσε την ζωή του στο να είναι ο φροντιστής της ομάδας του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ - ΗΡΑΚΛΗ έως τον θάνατό του. Καθορισμός ωρών χρησιμοποιήσεως του εν λόγω σταδίου από το κοινό όπου θα παραβρίσκεται εκπαιδευμένο προσωπικό στην χρήση απινιδωτή (γιατρός, διασώστης κλπ.) Τις ώρες χρήσεως του σταδίου απαραίτητη η ύπαρξη φύλακα. Κλείσιμο όλων των εσωτερικών θυρών του Δ.Α.Κ τις ώρες μη χρησιμοποιήσεως του αλλά και των εξωτερικών θυρών του μετά το πέρας της καθημερινής λειτουργίας του.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.