15 Jan
15Jan

Αποφασίστηκε, όπως διευκρίνισε  ο υπ. Ανάπτυξης το άνοιγμα της αγοράς  μετά από πολύωρη συζήτηση και προειδοποίησε ότι εάν διαπιστωθούν τάσεις αύξησης των κρουσμάτων «θα δράσουμε πολύ γρήγορα».

 Το λιανεμπόριο ανοίγει σε όλη τη χώρα. Στις «κόκκινες περιοχές» όπως στην Αργολίδα θα ανοίξουν τα καταστήματα με τη μέθοδο του click away καθώς ανακοινώθηκε παράταση των μέτρων μέχρι τις 25/1.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς εξήγησε πως στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στις 13 Ιανουαρίου εντοπίσθηκαν 57 ενεργά κρούσματα και 169 στενές επαφές τους. Στο Ναύπλιο εντοπίσθηκαν 14 και στο Άργος 10 ενώ τα υπόλοιπα ηταν διάσπαρτα σε όλο το νομό, αναγκάζοντας την επιτροπή να πάρει τα επιπρόσθετα περιοριστικά μέτρα.

Για το Νομό Αργολίδας εντοπίστηκαν σήμερα 57 ενεργά κρούσματα με 169 στενές επαφές.

«Για να μην ακούγονται ανακρίβειες σε σχέση με κάποιες περιοχές, τα δεδομένα που οδήγησαν στη λήψη πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας ήταν τα εξής: στις 13 Ιανουαρίου η περιοχή είχε 65 ενεργά κρούσματα από την ιχνηλάτηση των οποίων εντοπίστηκαν 156 στενές επαφές. Επιπρόσθετα, πέρα από 14 κρούσματα στο Ναύπλιο και 10 στο Άργος, τα υπόλοιπα ήταν διάσπαρτα στην περιφερειακή ενότητα, γεγονός που καθιστούσε απαραίτητη τη λήψη μέτρων για όλη την περιοχή προκειμένου να αποφευχθεί μια περαιτέρω εξάπλωση του ιού. 



Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.