26 May
26May

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου2022 το Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου. Στο πλαίσιο της συνάντησης για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του στην οποία συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος ο Υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε την παραχώρηση της Πλατείας Δικαστηρίων στον Δήμο Ναυπλιέων.


Ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και του Δήμου Ναυπλιέων γίνεται πραγματικότητα. 

Ο περιβάλλων χώρος του Δικαστικού Μεγάρου θα αλλάξει μορφή για να δώσει στην πόλη του Ναυπλίου μια νέα, σύγχρονη και καλαίσθητη εικόνα αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστώ τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση. 

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για το Ναύπλιο γιατί το εμβληματικό κτίριο του Δικαστικού Μεγάρου βρήκε ώτα ακουόντων. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες αυτοψίες και οι μελέτες για την αναμόρφωση των εξωτερικών χώρων. 


Με την ολοκλήρωση του έργου η ευρύτερη περιοχή του ιστορικού κέντρου θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όλοι οι Ναυπλιείς με αυτή την εξέλιξη. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων θα είναι η καλύτερη δυνατή. 


Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν αποφασιστικά ώστε να προχωρήσει μια διαδικασία που ταλάνιζε για χρόνια την πόλη του Ναυπλίου».


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.