30 Mar
30Mar


Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος συναντήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 με τον Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων Αλέξανδρο Κόπτση.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε εκτενής συζήτηση σε καίρια θέματα  εκπαίδευσης και σχολικών υποδομών παραβρέθηκε από πλευράς του Δήμου Ναυπλιέων, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Παιδείας Νάντια Αναστασίου όπως επίσης, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ και πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Μαρία Ράλλη.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ενημέρωσε αναλυτικά τον Γ.Γ του Υ.ΠΑΙ.Θ για τον σχεδιασμό και τις εκτεταμένες παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή με την υλοποίηση της κατασκευής σχολικών μονάδων σε Ανυφί και Αγία Τριάδα αλλά και τις συνεχιζόμενες λειτουργικές και αισθητικές παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου μας.


 Επίσης ο κ. Κωστούρος παρουσίασε στον κ. Κόπτση το φιλόδοξο πρόγραμμα αξιοποίησης του στρατοπέδου Ζησιμόπουλου με τη μελέτη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δημιουργίας νέων σχολικών μονάδων, τονίζοντας την ανάγκη αύξησης της χρηματοδότησης από την πλευρά της Πολιτείας τέτοιων μεγάλων δράσεων.

Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε για άλλη μια φορά από τον δήμαρχο Ναυπλιέων στο θέμα των σχολικών καθαριστριών και στην επιτακτική ανάγκη εξεύρεσης από την πλευρά του Υπουργείου μόνιμης λύσης μέσα από τη μονιμοποίηση τους.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.