08 May
08May

Εν όψει του Final-4 του χάντμπολ Ανδρών ο Γενικός Γραμματέας ΟΧΕ ,Τάσσος Χειβιδοπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Ένα ακόμα Final Four ξεκινάει και είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την ομοσπονδία και για μένα ιδιαίτερα που αυτή η διοργάνωση φιλοξενείται στην Αργολίδα, που είναι μια φιλόξενη γωνιά για το άθλημά μας με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες. Το Ναύπλιο είναι η έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ. 

Το ΔΑΚ Αγίας Τριάδας ανακατασκευάστηκε με χρήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και πριν λίγες εβδομάδας φιλοξένησε το 16ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Γυναικών.

Στο Final Four συμμετέχουν τέσσερις ιστορικές ομάδες πλέον του χάντμπολ που τα τελευταία χρόνια δίνουν ψυχή για το άθλημα μας και έχουν κάνει μεγάλες επενδύσεις. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα χαρούν την παρουσία τους εδώ. Θέλω να ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο που στηρίζει το χάντμπολ, τον Ανδρέα Μούκιο και όλους τους συνεργάτες μου στην ομοσπονδία που έχουν δουλέψει για να διεξαχθεί μία άρτια διοργάνωση. Ευχαριστούμε θερμά τη Λούξ για την υποστήριξη στη διοργάνωση και γενικά στο άθλημα, αλλά και το Φουγάρο που μας φιλοξενεί.Κλείνοντας θέλω να μιλήσω για την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ανδρών και την πρόκριση της στο ΕURO 2024. 

Για μένα είναι μεγάλη συγκίνηση γιατί οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων ήταν αθλητές της Εθνικής ομάδας στην 6η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, σε μία διοργάνωση που είχα την τιμή να είμαι αρχηγός αποστολής της ελληνικής ομάδας». 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.