09 Jun
09Jun

Αυτό το σαββατοκύριακο, 12 και 13 Ιουνίου, η δράση «ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» της Επιτροπής «Ελλάδα Δύο Χιλιάδες εικοσιένα» μας ταξιδεύει στην ιστορία! 

Πως; Μέσω μιας οπτικοποιημένης εικαστικής αφήγησης με έργα τέχνης που αναφέρονται στον Αγώνα του 1821. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που θα γίνει σε χαρακτηριστικά κτίρια 18 πόλεων που διαδραμάτισαν ιστορικό ρόλο στην ελληνική επανάσταση, μέσω του μεγαλύτερου προγράμματος projection mapping που έχει λάβει χώρα μέχρι στιγμής στην Ελλάδα! Οι προβολές θα γίνουν από τις 21.30 μέχρι τις 23.30, στο Δημαρχείο Ναυπλίου και θα έχουν διάρκεια 18 λεπτά, είναι μια εμπειρία που δεν θέλετε να χάσετε! Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 12 και 13 Ιουνίου, η Ελληνική Επανάσταση ζωντανεύει σε 18 ιστορικές πόλεις σε όλη την Ελλάδα! Ταυτόχρονα. Για πρώτη φορά! Πως; υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα Δύο Χιλιάδες εικοσιένα» μέσω μιας οπτικοποιημένης εικαστικής αφήγησης με έργα τέχνης που αναφέρονται στον Αγώνα του 1821. Η δράση «ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα projection mapping που έχει γίνει ποτέ στη χώρα και θα προβάλλεται ανά μισή ώρα, από τις 21.30 μέχρι τις 23.30, στο Δημαρχείο Ναυπλίου καθώς και σε χαρακτηριστικά κτίρια άλλων 18 πόλεων! Το σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου, με τη δράση «ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» της Επιτροπής «Ελλάδα Δύο Χιλιάδες εικοσιένα» θα απολαύσουμε μία εικαστική οπτικοποιημένη αφήγηση της επανάστασης του 1821! Μέσω του μεγαλύτερου προγράμματος projection mapping που έχει γίνει στην χώρα, γυρνάμε πίσω στον χρόνο. Οι προβολές θα γίνουν στο Δημαρχείο Ναυπλίου καθώς και άλλες 18 πόλεις ανά μισή ώρα, από τις 21.30 μέχρι τις 23.30. Η Επιτροπή «Ελλάδα Δύο Χιλιάδες εικοσιένα» ζωντανεύει την ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης! Ελάτε το σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου στο Δημαρχείο Ναυπλίου, για να ζήσετε την εμπειρία της εικαστικής  οπτικοποιημένης αφήγησης έργων τέχνης «ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»! Η προβολή θα είναι μέρος  του μεγαλύτερου projection mapping που έχει γίνει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, σε χαρακτηριστικά κτίρια 18 πόλεων. Όλοι μπορούμε να την παρακολουθήσουμε σε προβολές που θα γίνονται ανά μισή ώρα και θα προβάλλονται ξεκινώντας στις 21.30 μέχρι και τις 23.30!
  Η προσπάθεια όλων μας συνεχίζεται! 

Οι Δράσεις της Επιτροπής Ελλάδα 2021 συνεχίζονται για ολόκληρο το 2021. 

Κάνετε δική σας τη συλλογή με τα 14 συλλεκτικά νομίσματα, δημιουργία του Εθνικού Νομισματοκοπείου και χορηγία της Τράπεζας της Ελλάδος, στηρίξτε τη συνέχεια των δράσεων. Μία συλλογή μοναδική, διαθέσιμη για όλους τους Έλληνες. Τα νομίσματά της έχουν συλλεκτική αξία η οποία θα μεγαλώνει διαρκώς. 

Μία συλλογή που έχει επενδυτικό ενδιαφέρον για όλη την οικογένεια. 

Που θα βρείτε τη συλλογή του νομισματικού προγράμματος; Στο κατάστημα Preludio Fine Jewellery, Βασ. Κων/νου 2 Επισκεφθείτε το σημείο πώλησης της συλλογής, το κατάστημα Preludio Fine Jewellery, Βασ. Κων/νου 2 και αποκτήστε ένα ξεχωριστό ενθύμιο για τα 200 χρόνια μετά την Επανάσταση, ένα σημείο αναφοράς της επετείου.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.