22 Feb
22Feb


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική συνάντηση της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Λιμάνι της Παλαιάς Επιδαύρου στην αίθουσα του ξενοδοχείουVerdelis Inn, το απόγευμα της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2022.Σκοπός της συνάντησης που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αργολίδας, ήταν η παρουσίαση της πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου Αργολίδας «ΑΡΓΟΛΙΣ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ» στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Επιδαύρου.

 Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία αυτή, έχει ως στόχο την ανάδειξη της Αργολίδας ως κύριο γαστρονομικό προορισμό πανελληνίως.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Φώτης Δαμούλος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Τάσος Χρόνης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Παναγιώτης Ψυχογυιός, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δημήτρης Μαγκλάρας, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ιούλιος Λαλιώτης και οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Επιδαύρου κ.Χρήστος Μαγγέλης και κα. Ευαγγελία Σμυρλή. Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αρχαίας Επιδαύρου κ. Γιώργος Βερδελής, ο Προέδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Επιδαύρου κ. Βασίλης Βερδελής, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού κ. Μάνια Δεδέα, το μέλος της επιτροπής τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας κα Βούλα Βαμβακά, όπως και επιχειρηματίες της εστίασης και του τουρισμού από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Επιδαύρου.
Αναλυτική ήταν η εισήγηση του Σύμβουλου Τουρισμού κ. Δημοσθένη Μπρούσαλη ο οποίος μίλησε διεξοδικά, για τις προοπτικές και τα οφέλη που μπορεί να επιφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο στους κλάδους του τουρισμού, της εστίασης και των συναφών επαγγελμάτων της Αργολίδας και απάντησε στα ερωτήματα που του τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Στόχος του Επιμελητηρίου Αργολίδας και της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου, είναι ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες του τουρισμού, παραγωγοί, επιχειρήσεις, φορείς αλλά και όλη η κοινωνία της Αργολίδας να αγκαλιάσει την ιδέα και να συνδράμει στην προσπάθεια προκειμένου ο Νομός Αργολίδας να ανελιχθεί σε γαστρονομικό προορισμό διεθνούς εμβέλειας τα επόμενα χρόνια.

Για το λόγο αυτό το επόμενο διάστημα θα ενταθούν οι ενημερωτικές συναντήσεις και ομάδες εργασίας σε όλους τους Δήμους της Αργολίδας.
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.