09 May
09May


Στην καρδιά της Αργολίδας, στην όμορφη Ερμιονίδα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαΐου μια ξεχωριστή εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο:

«Κοινότητες Μάθησης - Αξιολόγηση Ομοτέχνων / Συνεργατικές Πρακτικές Εκπαιδευτικών».

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, έδωσε το παρών και στήριξε ενεργά τις εργασίες της ημερίδας, στέλνοντας μήνυμα ενότητας, διαλόγου και συνεχούς επιμόρφωσης. 


Μίλησε με θερμά λόγια για τη σημασία της συνεργασίας και της ανταλλαγής εμπειριών στον χώρο της Παιδείας, τονίζοντας πως η εκπαίδευση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας δημοκρατικής κοινωνίας.

 Η εκδήλωση έφερε κοντά εκπαιδευτικούς από την Πελοπόννησο και όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας ένα δυναμικό πεδίο ανταλλαγής καλών πρακτικών και καινοτόμων προσεγγίσεων στην εκπαιδευτική διαδικασία.


 Η Δημοτική Αρχή υποστήριξε με όλες της τις δυνάμεις τη διοργάνωση, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως ο Δήμος Ερμιονίδας επενδύει στην ποιοτική Παιδεία, στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και στη δημιουργία ενός συμπεριληπτικού σχολείου που αγκαλιάζει όλα τα παιδιά.

 Συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές, στους εισηγητές και σε όλους όσοι συμμετείχαν στην ημερίδα, ενισχύοντας τη συνεργατική κουλτούρα στην εκπαίδευση



.📌 Δείτε αναλυτικά όλα τα νέα της ημέρας στο www.drinews.com – Ειδήσεις από την Ερμιονίδα, το Κρανίδι, την Αργολίδα, την Πελοπόννησο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Όλες οι ειδήσεις, τώρα, γρήγορα και έγκυρα.




Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.