Αλεξία Δρίτσα
29 May
29May


Με έντονη συγκινησιακή φόρτιση και αληθινή ανθρώπινη επαφή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη βραδιά συνάντησης παλαιών και νέων μελών του ΚΑΠΗ Νέας Κίου, του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Η αίθουσα του παραρτήματος γέμισε με χαμόγελα, μουσική, συζητήσεις και αγκαλιές, αποδεικνύοντας τη διαχρονική σημασία των διαγενεακών δεσμών.Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, ο οποίος μίλησε για τις τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή, ευχαρίστησε θερμά την υπεύθυνη του παραρτήματος Σωτηρία Παπαδοπούλου για την άψογη διοργάνωση και συνεχάρη τις εθελόντριες για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν:

  • Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας, Παναγιώτης Κάμποσος
  • Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντώνης Βαρδάκας
  • Η Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Κίου, Αγγελική Χρυσικού
  • Τα μέλη, Γιάννης Διάκος και Γιωργία Σκλήρη

Η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αναδεικνύοντας το πόσο σημαντικές είναι τέτοιες πρωτοβουλίες για την κοινωνική συνοχή και την ψυχική υγεία των πολιτών κάθε ηλικίας.


📌 ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ειδήσεις από την Αργολίδα και όλη την Πελοπόννησο στο www.drinews.com – Όλες οι ειδήσεις σε ένα σημείο.





Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.