03 Dec
03Dec

Απαλλαγή από τα ενοίκια , μείωση του μισθωτηρίου και ρύθμιση παλαιών οφειλών η έμπρακτη στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων στα σχολικά κυλικεία.
 Απαλλάσσονται από το οικονομικό βάρος του ενοικίου τα σχολικά κυλικεία από την1η Μαρτίου 2020 και για όσο διάστημα διαρκεί η απαγόρευση λειτουργίας των δημόσιων σχολικών μονάδων.

Επίσης οι σχολικές επιτροπές και το Δημοτικό Συμβούλιο στις συνεδριάσεις τους, αποφάσισαν ομόφωνα, την καταβολή  των οφειλόμενων μισθωμάτων για το  σχολικό έτος 2019-2020 σε 12 μηνιαίες δόσεις, όσο και τη μείωση έως σαράντα τοις εκατό(40%) του ύψους των καταβλητέων μισθωμάτων των σχολικών κυλικείων στα  σχολεία Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020-2021  για το σχολικό έτος 2020-2021   Αναλυτικά:

-Τυχόν οφειλές από μισθώματα σχολικών κυλικείων για το σχολικό έτος 2019-2020 μπορούν να καταβληθούν σε έως δώδεκα (12) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, κατόπιν σχετικής απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία ορίζονται το ελάχιστο ποσό κάθε δόσης, ο χρόνος καταβολής, καθώς και κάθε άλλο ειδικότερο ζήτημα.

-Ομοίως, για το σχολικό έτος 2020-2021, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι δυνατή η μείωση του ύψους των καταβλητέων μισθωμάτων των σχολικών κυλικείων έως σαράντα τοις εκατό (40%). 

Ο Δήμος Ναυπλιέων και οι σχολικές επιτροπές στέκονται έμπρακτα δίπλα, όπως σε όλους τους επιχειρηματίες, έτσι και στους μισθωτές των σχολικών κυλικείων.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.