12 May
12May

Ο Μάιος είναι αφιερωμένος στη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και στην ευαισθητοποίηση για την υπέρταση – μία «αθόρυβη» αλλά πολύ συχνή πάθηση που αφορά εκατομμύρια ανθρώπους στην Ελλάδα και παγκοσμίως.📌 Από σήμερα, Δευτέρα 12 Μαΐου έως και την Παρασκευή 16 Μαΐου, κάθε πρωί 10:00–11:00 π.μ., σας περιμένουμε στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος για δωρεάν μέτρηση αρτηριακής πίεσης. Η δράση διοργανώνεται από τη διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Υγείας Άργους και της ΤΟΜΥ Άργους σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Ε.Ε.Σ) Άργους, στο πλαίσιο του May Measurement Month (MMM).

👩‍⚕️ Γιατροί, νοσηλευτές και επισκέπτριες υγείας θα βρίσκονται εκεί για να σας εξετάσουν, να μετρήσουν την πίεσή σας και να σας προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για την πρόληψη και διαχείριση της υπέρτασης.

🎯 Στόχος; Όλοι να γνωρίζουν αν έχουν υπέρταση και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα εγκαίρως!

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης, που τιμάται κάθε χρόνο στις 17 Μαΐου, μας υπενθυμίζει πως η πρόληψη είναι το πιο ισχυρό «όπλο» για την υγεία μας.

🌍 Το Άργος συμμετέχει ενεργά στο παγκόσμιο κάλεσμα ευαισθητοποίησης! Ενημερώσου. Ελέγξου. Πρόλαβε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ | ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ στο www.drinews.comdrlive.gr



Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.