23 Jul
23Jul


Α. Συμμετοχή στο εκθεσιακό περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων ΕλλάδαςΤο Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης των μελών του και προκειμένου ναενισχύσει την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, πρόκειται να συμμετέχει στο εκθεσιακό περίπτερο τηςΚΕΕΕ στην 85 η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 19Σεπτεμβρίου 2021.Σημειώνεται ότι η 85 η ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Ελλάδα, θα πλαισιωθεί από έναπλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δεοφέλη για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων έχει εξασφαλίσει για όλες τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουνπρονομιακές τιμές.Το κόστος ανέρχεται στα 17 €/τ.μ. πλέον Φ.Π.Α.Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο τηςέκθεσης , εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
Άργος 14 Ιουλίου 2021Αρ.Πρωτ: 2555/Φ.134
ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Β. Συμμετοχή στο εκθεσιακό περίπτερο της Περιφέρειας ΠελοποννήσουΕπίσης το Επιμελητήριο Αργολίδας πρόκειται να συμμετέχει στο περίπτερο της ΠεριφέρειαςΠελοποννήσου μαζί με τα άλλα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου.Στο εν λόγω εκθεσιακό περίπτερο θα συμμετέχουν μόνο εξαγωγικές επιχειρήσεις πουδραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής, χωρίς κόστος.
Γ. Προθεσμίες -ΠληροφορίεςΚαλούνται λοιπόν οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Αργολίδας που επιθυμούν να συμμετέχουνστη συγκεκριμένη έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη28 Ιουλίου 2021, στα τηλέφωνα 2751067216 και 2751063023.Υπεύθυνη κα Αγγελική Δανοπούλου.
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.