11 Jan
11Jan

Είναι μεγάλη χαρά  για εμάς να ανακοινώσουμε ότι ο αγαπημένος μας Κωσταντίνος Μάκαρης έγινε για έκτη φορά πατέρας! Ο Κωσταντίνος και η σύζυγός του  Έλενα , περνούν μια περίοδο μεγάλης ευτυχίας και συναισθηματικής ανεκτίμητης αξίας.

Το νέο μέλος της οικογένειας τους ήρθε στον κόσμο αργά  το βράδυ της Τετάρτης 10/1/2024 σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας


"Αυτή τη φορά, αποκτήσαμε μία υπέροχη κόρη, που έφερε ακόμη περισσότερη αγάπη και χαρά στην οικογένειά μας.
Η άφιξη της μικρής κορούλας μας προσθέτει χιλιάδες νέες στιγμές λατρείας, γέλιου και αγκαλιών που γεμίζουν την καρδιά μας. Αισθανόμαστε ευλογημένοι και ευγνώμονες για αυτό το υπέροχο δώρο ζωής.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να μοιραστούμε την ευγνωμοσύνη μας με όλους εσάς, που μας στηρίζετε και μας αγαπάτε. Οι ευχές και οι θετική ενέργεια που λαμβάνουμε από εσάς είναι ανεκτίμητες και μας βοηθούν να αισθανόμαστε ακόμη πιο ευλογημένοι.
Η οικογένειά μας συνεχίζει να διευρύνεται με αγάπη και η ευτυχία που αισθανόμαστε δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Ανυπομονούμε να δούμε τη μικρή μας πριγκίπισσα να μεγαλώνει.
Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και τη στήριξή σας.
Η ζωή μας γέμισε με περισσότερη αγάπη, ευτυχία και γλυκά χαμόγελα, καθώς συνεχίζουμε να γιορτάζουμε την αγάπη στην οικογένεια μας.
Ευχαριστούμε για την αγάπη και τη στήριξή σας 

Ας συνεχίσουμε να δημιουργούμε στιγμές αξέχαστες γεμάτες αγάπη και ευτυχία."

Το πρώτο φωτογραφικό στιγμιότυπο στην αγκαλΙά του μπαμπά συνοδευόμενο με τη φράση: ¨Τα παιδιά είναι η δικιά μας ευτυχία και η ελπίδα όλου του κόσμου", είναι πλέον γεγονός και εμείς  το μοιραζόμαστε μαζί σας

Με τη σειρά μας θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για τη μικρή πριγκίπισσα . 

Αγαπημένοι μας Κωνσταντίνε και Έλενα, αυτή είναι μία αξέχαστη στιγμή, γεμάτη αγάπη και ευτυχία για την οικογένειά σας. Να είναι πάντα γεμάτη υγεία και να φέρει πολλές χαρές και ευτυχία στη ζωή σας. Σας  ευχόμαστε να περάσετε όμορφες στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειάς σας και να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις που θα σας συνοδεύουν για πάντα.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.