28 Aug
28Aug

Ο λογότυπος της Νέας Εποχής δημιουργήθηκε έχοντας στο νου μας ότι ο τόπος μας είναι η πιο όμορφη τέχνη.

To Ναύπλιο ανά τα χρόνια άλλαζε πρόσωπο… Αναλόγως συνθηκών ζωής αλλά και των αναγκών των πολιτών του. Πάντα διατηρούσε, λοιπόν, έναν εξωστρεφή κι ανοιχτό χαρακτήρα! 

Και τελικά, μετά από συγκρουόμενες επιρροές επικράτησε στην πόλη μια απαράμιλλη ενότητα, όλα πήραν μια απλότητα, μια αρχοντιά, μια μνημειακή επιβλητικότητα. 

Η #ΝΕΑ_ΕΠΟΧΗ δεν θα μπορούσε να μην υιοθετήσει ακριβώς αυτόν τον ανοιχτό και προσαρμοστικό στις ανάγκες και στην εποχή χαρακτήρα. 

Την απλότητα και την αρχοντιά, την επιβλητικότητα και την ενότητα. Έτσι κι εμείς, όπως έκανε ο τόπος όλα αυτά τα χρόνια, προσαρμοζόμαστε στη σύγχρονη εποχή, στις σύγχρονες ανάγκες και σε ένα όραμα ανάπτυξης για το μέλλον. 

Ακολουθώντας την παραπάνω έμπνευση ο λογότυπος συνδυάζει τα βασικά στοιχεία του Ναυπλίου σε έναν σχηματισμό που αντιπροσωπεύει τον συνδυαστικό χαρακτήρα του τόπου, δηλώνοντας κίνηση, αλλαγή, ανάπτυξη. Χρησιμοποιήσαμε σύμβολα που έχουν ιδιαίτερη σημασία για το Ναύπλιο: 

Tο κάστρο που συμβολίζει την ανάπτυξη, την θάλασσα που συμβολίζει την κίνηση και τον ουρανό που συμβολίζει την αλλαγή! 

Για ακόμη περισσότερα #sneakpeak των θέσεων, του οράματος και των ανθρώπων που απαρτίζουν την Νέα Εποχή, μπες στην ιστοσελίδα μας www.nafplioneaepoxi.gr 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.