28 Nov
28Nov


"Παρευρέθηκα στην συνάντηση των διευθυντών των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Άργους - Μυκηνών, ύστερα από επίσημη πρόσκληση των ίδιων όπου συζητήσαμε μια σειρά ζητήματα που αφορούν την σχολική κοινότητα.
Θέματα όπως η χρηματοδότηση, η ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων, η επαναφορά του θεσμού των σχολικών φυλάκων και τροχονόμων όπου χρειάζεται, δενδροφυτεύσεις των περιβάλλοντα χώρων, η ολοκλήρωση των αδειοδοτήσεων των κτιρίων κυριάρχησαν στο τραπέζι της συζήτησης.
Οι Διευθυντές, μου εξέφρασαν τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν αυτήν την περίοδο, με πρωτεύον την έλλειψη πετρελαίου για να ζεσταθούν οι σχολικές μονάδες.
Θεωρούμε απαράδεκτο γεγονός ότι τα σχολεία στο Δήμο μας είναι αντιμέτωπα με το κρύο λόγω της έλλειψης πετρελαίου. Θα έπρεπε να είναι η απόλυτη προτεραιότητα να μην κρυώνουν τα παιδιά μας στα σχολεία αλλά μάλλον η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έχει άλλες προτεραιότητες...
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και έκλεισε με νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μετά και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων μας.
Προσδοκούμε στην αγαστή συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων και είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορέσουμε να εξαλείψουμε τα κακώς κείμενα που υπήρξαν τα τελευταία δέκα χρόνια."
Στην σύσκεψη παρευρέθηκε και ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Δημήτρης Σίδερης.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.