05 Sep
05Sep

Το βίντεο παρουσιάζει την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων Κωνσταντίνο Μάκαρη σχετικά με την ανάπλαση και τη διαμόρφωση του χώρου των Αγίων Αναργύρων Ακροναυπλίας μέχρι το τέλος του 2024.  

Το βίντεο ξεκινά με εικόνες της σημερινής εικόνας τωνΑγίων Αναργύρων. Είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς την υφιστάμενη κατάσταση εάν δεν δει τις εικόνες οι οποίες μαρτυρούν αδιανόητη εγκατάλειψη, επικινδυνότητα για τους επισκέπτες στο κόκκινο, έλλειψη βασικών υποδομών και συσσώρευση βρωμιάς και μικροβίων.

Εξυπακούεται ότι στο Πρόγραμμα της Νέας Εποχής αναφέρονται οι σημαντικές αλλαγές, όπως η ανακαίνιση του κτιρίου, ο καθαρισμός του, η αναβάθμιση της τεχνολογίας και των φωτιστικών συστημάτων, και η δημιουργία ενός νέου, ασφαλούς και προσβάσιμου χώρου τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους τουρίστες. 

Η αποτύπωση της ομορφιάς της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Ακροναυπλίας και η ενσωμάτωσή της στον σχεδιασμό του χώρου είναι ένας σημαντικός πυλώνας του σεβασμού στον Πολιτισμό ο οποίος αποτυπώνεται ξεκάθαρα από την Νέα Εποχή.

 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.