17 Dec
17Dec

Σε μια άκρως συμβολική εκδήλωση φωταγωγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Ναυπλιέων.
"Σήμερα ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και θέλουμε να φωτίσει την ψυχή μας, γιατί ιδιαίτερα τις μέρες που έρχονται πρέπει να είμαστε άνθρωποι για τους ανθρώπους, για όλους αυτούς που δίπλα μας έχουν ανάγκη και δεν πρέπει σε καμία στιγμή να τους ξεχάσουμε. 


Το δέντρο θέλουμε να φωτίσει την καρδιά μας για να αντέξει την δοκιμασία που περνάμε, να μπορέσει να υπομείνει καρτερικά να μην αγκαλιάσουμε τους αγαπημένους μας, τους φίλους μας, αυτούς που θα θέλαμε αλλά να κρατήσουμε την απόσταση ασφαλείας που ο καιρός επιβάλει και η πανδημία έχει βάλει ως πρωτόκολλα και κανόνες. 

 Θέλουμε να φωτίσει το μυαλό μας για να κρίνουμε σωστά, να επιλέξουμε την ασφάλεια πρώτα και μετά οποιαδήποτε άλλη απόλαυση φαίνεται ότι χάνεται αυτή την χρονιά. Θέλουμε πάνω απ' όλα να "φωτίσει" τον χώρο που ανάψαμε το δέντρο μας, γι' αυτό και η επιλογή του. 


Η υγεία πρέπει να είναι η προτεραιότητα, οι άνθρωποι που την υπηρετούν μπαίνουν πλέον στο επίκεντρο εδώ και πάρα πολύ καιρό, πάντα τους άξιζε η εκτίμηση μας και ο απεριόριστος σεβασμός μας. Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτούς που με τον καθημερινό προσωπικό τους αγώνα, καλύπτουν όλα τα υπόλοιπα ελλείματα. 

Είτε αυτά λέγονται κτιριακές υποδομές, είτε λιγότερο προσωπικό, χωρίς ούτε μία στιγμή να διαμαρτυρηθούν. Είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο νοσοκομείο μας, το οποίο δεν θα εγκαταλείψουμε ούτε μια στιγμή. Είμαστε υπερήφανοι που οι γιατροί μας αυτή την στιγμή υπηρετούν σε περιοχές που έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη επιδημιολογικά από ότι εδώ. Είμαστε υπερήφανοι γιατί η πρώην Δήμαρχος Μηδέας κα Κανέλλα Τζιάρρου Nelly Tziarou , είναι αυτή την στιγμή στην Δράμα και υπηρετεί την υγεία, για να δείξει ότι ο άνθρωπος παραμένει πάντα άνθρωπος. 

Για εμάς τους αυτοδιοικητικούς είναι μία παραπάνω τιμή.

Εύχομαι Καλές Γιορτές σε όλους! 

Δημήτρης Κωστούρος

Δήμαρχος Ναυπλιέων

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.