22 Nov
22Nov

Το Make-a-Wish Ελλάδος σε συνεργασία με το IFAAcademy διοργανώνουν ένα Webinar με σκοπό τη στήριξη του σκοπού του οργανισμού ...την εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που νοσεί από σοβαρή ασθένεια.

Το Κέντρο Προσωπικής & Οικογενειακής Εξέλιξης - Ράνια Θρασκιά, στηρίζει έμπρακτα το  Μake a Wish Ελλάδος, και η Παιδαγωγός-Οικογ. Σύμβουλος MSc Ράνια Θρασκιά θα αναλύσει ένα επίκαρο θέμα που μας αφορά όλους.

Ας δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στην ευχή κάνοντας μια δωρεά.
Γιατί είναι ο λόγος να πιστέψει ένα παιδί ότι όλα μπορούν να συμβούν
Ακόμα και το πιο σπουδαίο! Να γίνει καλά.

Κάντε σήμερα μια δωρεά στην επίσημη σελίδα του Make a Wish και στηρίξτε το σκοπό του οργανισμού, αναγράφοντας τη λέξη IFAA στα σχόλια. Σε μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο της ιστορίας, βιώνουμε όλοι πρωτόγνωρα και συχνά δύσκολα συναισθήματα.

 Άραγε πώς θα μοιάζει η "επόμενη μέρα"; 

Τι να κρατήσουμε και τι να αφήσουμε οριστικά πίσω μας, από όλα όσα ζούμε στην εποχή του Covid;Στις 23 Νοεμβρίου, η Παιδαγωγός - Οικογ. Σύμβουλος MSc Ράνια Θρασκιά / Rania Thraskia, υποστηρίκτρια και εθελόντρια του Οργανισμού μας, θα αναλύσει ένα επίκαιρο θέμα που μας αφορά όλους, μέσω του webinar της IFAAcademy.

Κάντε την εγγραφή σας σήμερα στο https://event.webinarjam.com/register/62/k66mzfzx και στηρίξτε τον Οργανισμό μας με μια προαιρετική δωρεά συμμετοχής!

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.