Σύσσωμη η οικογένεια του αθλήματος, αναμένει να υποδεχτεί 400 και πλέον αθλητές από 20 χώρες και 200 Ελληνες αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ελάτε να ανακαλύψετε από κοντά τον γαστρονομικό πολιτισμό της Πελοποννήσου που θα σας ταξιδέψει σε απίστευτα γευστικούς προορισμούς!

Το Παλαμήδειο πρωτάθλημα μέσα από μεθοδική δουλειά και προγραμματισμό έχει εξελιχτεί σε μια από τις μεγαλύτερες περιφερειακές αθλητικές εκδηλώσεις, με οφέλη όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και για την τοπική οικονομία.

Προσβλέπει με αυτήν της την ενέργεια στην μύηση των μαθητών στην άθληση και στην δια βίου άσκηση, η οποια έχει να προσδώσει στην οικογένεια και στην κοινωνικά μας μόνον θετικό πρόσημο.

Η Οργανωτική Επιτροπή παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά το επετειακό μετάλλιο και το T-Shirts του Αγώνα.

Την παραμονή των αγωνιστικών εκδηλώσεων το Σάββατο 26/11/22 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η Λαμπαδηδρομία του Παλαμηδείου Άθλου με προβλεπόμενη συμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν από τα στελέχη και τους συνεργάτες της Πάρνωνας Α.Ε. οι στόχοι και οι κατευθύνσεις του νέου τοπικού προγράμματος LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027

Στο επίκεντρο οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για επιχειρήσεις και επιμελητήρια «Βρυξέλλες 2022: Ευκαιρίες και δυνατότητες που προέρχονται από τουςχρηματοδοτικούς πόρους της ΕΕ - ενεργειακά ζητήματα».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τεχνικά θέματα που αφορούν στα αιτήματα πληρωμής των δικαιούχων και οι διαδικαστικές απαιτήσεις των προγραμμάτων CLLD/LEADER και LEADER Αλιείας.