Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ 2022» αναμένεται να αποτελέσει ένα κορυφαίο οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός για όλη την Πελοπόννησο καθώς θα είναι σημείο αναφοράς για την επιχειρηματικότητα, την εμπορική δραστηριότητα και την πρωτογενή παραγωγή.

Δίνεται η ευκαιρία στους εκπαιδευόμενους να διεκπεραιώσουν μια ερευνητική-διαθεματική εργασία (project), συνεργαζόμενοι σε ομάδες πάνω σε θέματα που τους ενδιαφέρουν και επιλέγονται συλλογικά.

‘’Καταγγέλλουμε την Συμφωνία των Πρεσπών’’, που θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου2022 και ώρες 17:30 – 21:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ» στη Θεσσαλονίκη.

Η Διεθνής Έκθεση SIAL αποτελεί μια έκθεση – θεσμό και πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE στο Παρίσι.

Ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και του Δήμου Ναυπλιέων γίνεται πραγματικότητα.

Σκοπός είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Ο διακεκριμένος σεφ Ιάκωβος Απέργης θα αποκαλύψει μικρά και μεγάλα μυστικά της μαγειρικής τέχνης και θα προσφερθούν παραδοσιακά εδέσματα.