Τα λάθη όλων μας, δυστυχώς ξεκινούν από πολύ νωρίς...

Το Έργο θα εξυπηρετήσει ένα πολύ σημαντικό στόχο, αυτόν της απρόσκοπτης υδροδότησης του Τέως Δήμου Ασίνης. Ο Προϋπολογισμός του Έργου ανέρχεται σε 560.000 ευρώ.

Ως Δημοτική Αρχή δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε πόρους και χρηματοδοτικά εργαλεία προς όφελος του Δήμου και για το συμφέρον των συμπολιτών μας».

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη μεταρρύθμισης του ΕΣΥ που θα περιλαμβάνει την αναβάθμιση του ιατρικού μισθολογίου, τις προσλήψεις ιατρών και λοιπού προσωπικού, την αυτοτελή φορολόγηση εφημεριών και τη μοριοδότηση των επικουρικών ιατρών.

Με απλούς τρόπους μπορούμε να μειώσουμε τη κατανάλωση νερού στο μπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο. Ας τους δούμε αναλυτικά και κατά περίπτωση...

Δυστυχώς η άγνοια και η παραπληροφόρηση των συναδέλφων στον καθορισμό χρονικών ορίων λειτουργίας, δημιούργησε την ως άνω κατάσταση.

Επιμελητηριο Αργολιδας: b2b συναντήσεων με ιαπωνικές επιχειρήσεις

Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που ένας ακόμα σημαντικός αθλητικός χώρος αποδίδεται στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης στις συνθήκες που αξίζουν στο Ναύπλιο

Ο προϋπολογισμός της Δημόσιας Δαπάνης της Δράσης ανέρχεται στο ποσό των 5.000.000,00€

Στόχος του Επιμελητηρίου Αργολίδας και της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου, είναι ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες του τουρισμού, παραγωγοί, επιχειρήσεις, φορείς αλλά και όλη η κοινωνία της Αργολίδας να αγκαλιάσει την ιδέα και να συνδράμει στην προσπάθεια προκειμένου ο Νομός Αργολίδας να ανελιχθεί σε γαστρονομικό προορισμό διεθνούς εμβέλειας τα επόμενα χρόνια.