Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην πρόσληψη μόνιμου ιατρικού προσωπικού προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις

Ο «Μαραθώνιος Ναυπλίου» Θα διοργανωθεί ειδικά το 2022 στις 17 Απριλίου, σε μια προσπάθεια τμηματικής επανέναρξης της κανονικότητας των μαζικών αθλητικών εκδηλώσεων.

Ως Δήμος Ναυπλιέων θα σταθούμε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια με σκοπό να καλυτερεύσουν οι συνθήκες και η ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρία σε όλο το Δήμο

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Βουλευτικού, από τις 18 έως και τις 27Μαρτίου 2022

“ Στον τόπο όπου ξεκίνησαν όλα”200 χρόνια Ελληνικού Έθνους 200 χρόνια από την Α' Εθνοσυνέλευση. Από 19 έως 27 Μαρτίου η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στην Επίδαυρο!

Την τηλεημερίδα μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Αργολίδας στο Άργος επί της οδού Κορίνθου 23.

Ωφελούμενοι της Δράσης είναι επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή

Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών σχετικά με τα προσχήματα που συνήθως χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, καθώς και για το πως μπορούν να αντιληφθούν τέτοια περιστατικά και να προστατευθούν.

Ο φετινός εορτασμός είναι αφιερωμένος στην ηρωίδα γυναίκα της Ναυπλιακής Επανάστασης, Καλλιόπη Παπαλεξοπούλου, την Nova Venus, ή αμαζόνα όπως την αποκαλούσαν οι Ιταλοί.