Απαιτούνται άμεσα να ληφθούν αντισταθμιστικά μέτρα για την διάσωση των επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης ώστε οι επιχειρήσεις αυτές να στηριχθούν και να τις βρει ενεργές το τέλος της πανδημίας .

Αρμπό την Κυριακή 23 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη το βράδυ 25 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν ανοιχτοί δημοτικοί θερμαινόμενοι χώροι.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, τον παγετό και πιθανές χιονοπτώσεις.

Η πανδημία είναι ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο εύθραυστη, ευάλωτη και πολύτιμη είναι η ζωή.

Με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών με οικολογικό πρόσημο η μετακίνηση με ηλεκτρικά κοινόχρηστα ποδήλατα στον Δήμο μας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια βιώσιμη αστική κινητικότητα αναβαθμίζοντας με τον τρόπο αυτό το επίπεδο και την ποιότητα ζωής του τόπου μας.

Οι μεγάλες ανατιμήσεις στην ενέργεια τους τελευταίους μήνες δημιουργούν σοβαρότατα προβλήματα στις επιχειρήσεις και στον αγροτικό κόσμο, με ντόμινο ανατιμήσεων σε πρώτες και βοηθητικές ύλες

Στόχος μας είναι το κτήριο από την πλήρη εγκατάλειψη που βρίσκεται, να μετατραπεί σε ένα χώρο πολιτισμού, ένα εκκολαπτήριο νέων ποιητών.

Τασος Χρονης: Μετά από αρκετά χρόνια και πολλές παλινωδίες τρέχει επιτέλους ο διαγωνισμός για μόνιμο διοικητικο προσωπικό στους Δήμους, από τον ΑΣΕΠ. Για τον Δήμο Επιδαύρου έχουν προκηρυχθεί 3 θέσεις: Π.Ε. Διοικητικού Π.Ε. Μηχανικων Και Τ.Ε. Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ευχόμαστε να πληρωθούν οι θέσεις με υπαλλήλους γεμάτους όρεξη και συνέπεια ώστε να βοηθήσουν τις υποστελεχωμενες υπηρεσίες μας, προς όφελος της κοινωνίας!

οποιαδήποτε φορολογική επιβάρυνση των επιχειρήσεων για ενισχύσεις που έλαβαν μέσω των Περιφερειών για αντιμετώπιση των επιπτώσεων της υγειονομικής κρίσης θα έχει σοβαρές επιπτώσεις και θα κλονίσει την βιωσιμότητα τους,αλλά και για λόγους ισονομίας

Με την ουσιαστική αυτή συνάντηση ενημέρωσης αναφορικά με τη λειτουργία του, τις δράσεις του, την επίλυση των τυχόν προβλημάτων και τα μελλοντικά σχέδια, εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η απόλυτη ταύτιση απόψεων και η συνέχιση του κοινού πλαισίου συνεργασίας τους