Παρακαλούνται οι κ.κ. Σύμβουλοι, βάσει του Νέου Κανονισμού του Δ. Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, να παρίστανται, εκτός αν συντρέχει περίπτωση δικαιολογημένης απουσίας

Κάθε χρόνο φιλοξενεί στην Πάτρα σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας και προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει ποιητικές αναγνώσεις, παρουσιάσεις ημερίδες και εκδηλώσεις πολιτισμού.

Στο WELL fashion-home θα βρείτε τα ΠΑΝΤΑ. Kαι όταν λέμε τα ΠΑΝΤΑ το εννοούμε

H Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σας περιμένουμε όλους και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία και αγάπη.

Με την απόφαση αυτή πετύχαμε την συνέχιση της στήριξης του προϊόντος και κατ' επέκταση του παραγωγού, αλλά και την στήριξη των επιχειρήσεων του νομού μας (χυμοποιείων και συσκευαστηρίων) με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία και οικονομία , αλλά και την οικονομία της χώρας.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. επιδεικνύοντας υπευθυνότητα βρίσκεται πάντα σε εγρήγορσηκαι παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το σοβαρό θέματης ποιοτικής ασφάλειας και διαχείρισης του νερού.

Η μελέτη προβλέπει ότι στο κτίριο θα διαμορφωθούν μία αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων, ένα τμήμα προώθησης και τουριστικής προβολής του Δήμου Ναυπλιέων και οι απαραίτητοι χώροι εξυπηρέτησης.