όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλιέων για την ασφάλεια των μαθητών, των μαθητριών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, θα παραμείνουν κλειστά, ως προληπτικό μέτρο.

Η σημαντική αυτή διοργάνωση θα γίνει για 6 η χρονιά, στο Ναύπλιο στην Αργολίδα.

Αναβολή εγκαινίων Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Δημου Ναυπλιεων

ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: ενημερωτική τηλεδιάσκεψη απο το Επιμελητηριο Αργολίδας με θέμα«Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες» Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 16:00

Το συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί ακριβώς όπως είχε αναγγελθεί από τον Ιανουάριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο των επετειακών δράσεων για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Λάβε μέρος σε μια αγωνιστική διαδρομή και απόλαυσε μια διήμερη παραμονή στο μαγευτικό Ναύπλιο Ζήσε το μοναδικό αυτό ταξίδι!

η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος (70%) του συνολικού κόστους συμμετοχής για την καλύτερη δυνατή οργάνωσή της (ενοικίαση, λειτουργικές δαπάνες, κατασκευή και σχεδίαση του ομαδικού περιπτέρου κ.λπ.).

Το φετινό ετήσιο συνέδριο είναι αφιερωμένο στη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021.