Οι εγγραφές των αθλητών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και άγγιξαν το μέγιστο όριο συμμετοχών.

Το υψηλό επίπεδο των αθλητών και οι πολύ καλές επιδόσεις που πραγματοποιήθηκαν μας κάνουν υπερήφανους

Σε περίπτωση ανάγκης η επικοινωνία με την Υπηρεσίας μας πραγματοποιείται στο κανάλι VHF 12 και τηλεφωνικά στο 2752022974, 2752027022 και στο τηλέφωνο ανάγκης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής 108.

Οι δεσμοί της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την πόλη του Ναυπλίου δεδομένου ότι στο σημερινό Πολεμικό Μουσείο στεγάστηκε η Πρώτη Σχολή Ευελπίδων στο Ναύπλιο την πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους απο τον Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια.

"Να επανεξετάσετε το θέμα και να μην προβείτε στην απένταξη του πορτοκαλιού προς χυμοποίηση στη συνδεδεμένη ενίσχυση αλλά αντιθέτως να βρείτε τρόπους και πρακτικές στήριξης του ελληνικού πορτοκαλιού ώστε να συνεχίσει να συμβάλει θετικά στην ελληνική οικονομία."

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους δρομείς από όλη την Ελλάδα που δήλωσαν συμμετοχή στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Παλαμηδείου Άθλου. Το μαγευτικό Ναύπλιο σε περιμένει. Ζήσε το μοναδικό αυτό ταξίδι!

Κλειστά τα ιδιωτικά ιατρεία από την Παρασκευή 26 έως και Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021.

Όλα όσα πρεσβεύει το Πολυτεχνείο αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία σήμερα όπου βιώνουμε τις πρωτόγνωρες συνθήκες μιας πανδημίας, με επιπτώσεις στην υγεία μας αλλά και στην οικονομική και κοινωνική ζωή όλων μας

Αβίαστα, λοιπόν, συνάγεται το συμπέρασμα πως το 2020 το Επιμελητήριο Κορινθίας κατάφερε να απορροφήσει σημαντικούς ευρωπαϊκούς πόρους και μέσω της Αναπτυξιακής του Εταιρείας να υλοποιήσει ευρωπαϊκά προγράμματα

Φυσικά και είμαστε υπέρ στα υγειονομικά μέτρα και στην ατομική ευθύνη , που προφανώς είναι ο δρόμος για την ασφάλεια των πολιτών. Λέμε ΟΧΙ στον αθέμιτο ανταγωνισμό! Λέμε ΟΧΙ στον χωροφύλακα της γειτονιάς! Ζητάμε οικονομική στήριξη για την επιβίωση μας!