Τηρούμε τις νέες οδηγίες και τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Kαλούνται Όλοι Οι επαγγελματίες εστίασης της Αρκαδίας και των όμορων νόμων να συμμετάσχουν στο συνέδριο που θα συζητηθούν τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο

Χωρίς υποστηρικτικά μέτρα δεν θα αντέξει η αγορά τα νέα μέτρα

«Ο κύκλος της καθαριότητας δεν κλείνει ποτέ. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με όλα τα μέσα που διαθέτουμε την καθημερινή προσπάθεια για να είναι ο Δήμος μας πιο καθαρός και πιο λειτουργικός. Δήμος και Δημότες μια γροθιά, φροντίζουμε τον τόπο μας».

Ο εμβολιασμός, η πιο αποτελεσματική ασπίδα μας απέναντι στον ιό, μειώνει την πιθανότητα νόσησης, βοηθάει στο να αποκτήσει κανείς ανοσία και μειώνει την πιθανότητα μετάδοσης της νόσου σε άλλα άτομα.

Η Αργολίδα διαθέτει μοναδικά γαστρονομικά χαρακτηριστικά, τα οποία με την κατάλληλη προσέγγιση και ανάδειξη μπορούν να αποτελέσουν ισχυρά πλεονεκτήματα που θα οδηγήσουν με σταθερά βήματα στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και στην διαρκή ανταγωνιστική διεκδίκηση της θέσης που μας αρμόζει στις διεθνείς αγορές.

«Ο Δήμος διαθέτει ένα σχέδιο δράσης με ορίζοντα το 2025, προβλέποντας διακριτούς στόχους, χρονοδιαγράμματα, πλήρη κοστολόγηση, αρμοδιότητες και αναλυτικές περιγραφές προτεινόμενων δράσεων και υποδομών, ώστε να ξεκινήσει άμεσα την σταδιακή του υλοποίηση»