Μηδενική ανοχή σε κάθε βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά

χθες αργά το βράδυ ένας άνδρας 69 ετών ελληνικής καταγωγής συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν: α. Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά την Τρίτη από το πρωί και μέχρι το απόγευμα.

Οι ειδικοί έτσι κι αλλιώς ανέκαθεν έχουν εισηγηθεί ότι η μάσκα επιβάλλεται όπου υπάρχει συγχρωτισμός είτε σε εξωτερικό είτε σε εσωτερικό χώρο. Μάλιστα και στην εστίαση επί της ουσίας η μάσκα έχει καταργηθεί.

Αμφότεροι συμφώνησαν και δεσμεύτηκαν για καλή συνεργασία, με πρωταρχικό κοινό τους στόχο την ενεργό συμμετοχή τους σε έναν κοινό αγώνα για την προαγωγή και διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

Η φετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου είναι αφιερωμένη στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, ενημέρωσε περί έναρξης παράδοσης απορριμμάτων στο ΣΜΑ και διακοπή εναπόθεσης απορριμμάτων στην Καραθώνα

Eίναι απαράδεκτο σε συνθήκες πανδημίας του covid- 19, να απολύονται εργαζόμενοι από το νοσοκομείο και να δίνεται η καθαριότητα, η σίτιση, ακόμη και η φύλαξη, σε εργολαβικές εταιρείες που απασχολούν το προσωπικό τους με απαράδεκτες συμβάσεις εργασίας.

Παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις του Δημάρχου μας για συνεχώς καλύτερες υπηρεσίες στους Δημότες μας.

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Μαρλαφέκας δεσμεύθηκε ότι ο φορέας θα ανταποκριθεί αποτελεσματικά και στο νέο ΕΣΠΑ, προχωρώντας σε οργανωτικές βελτιώσεις που θα τον καταστήσουν ακόμη καλύτερο.