Από το 1999, με στόχο την ανάδειξη της σοβαρότητας, αλλά και της έκτασης του προβλήματος ο ΟΗΕ έχει ανακηρύξει την 25η Νοεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

-Η παρούσα κατάσταση στις Υγειονομικές Δομές της Αργολίδας επιβάλλει στοχευμένες προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού.

Ας δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στην ευχή κάνοντας μια δωρεά. Γιατί είναι ο λόγος να πιστέψει ένα παιδί ότι όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και το πιο σπουδαίο! Να γίνει καλά.

Αποτελεί βαθειά μας πεποίθηση ότι είναι αδήριτη ανάγκη να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στη δημιουργία μιας νέας δημοτικής παράταξης η οποία θα συσπειρώσει όλους τους νέους ανθρώπους του Δήμου μας

Στην Νέα Κίο δίνουμε πολλά χρόνια τώρα καθημερινούς αγώνες με έμφαση στην ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό. Οι παππούδες μας έδωσαν ζωή σ’ έναν βαλτότοπο

"Ο κ. Νίκας δε θέλει έλεγχο στην «Πελοπόννησος ΑΕ». Θέλει να πάει σε εταιρεία όπου θα κάνειό, τι θέλει μόνος του…"

" Πάρα τις δύσκολες συνθήκες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις και στον τομέα του Τουρισμού, δεν μπορούμε να χάσουμε την αισιοδοξία μας και τον χρόνο που μας δίνεται να αναπτύξουμε ιδέες σχετικά με τα νέα πλέον δεδομένα, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν και πάλι «ανοίξει» ο τομέας των ταξιδιών και των διακοπών γενικότερα. Σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα του τουρισμού».

Ο Δήμος Ναυπλιέων τις τελευταίες ημέρες προχώρησε σε πολλές παρεμβάσεις στο χώρο όπου βρίσκεται το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί απρόσκοπτα για την όσο το δυνατόν καλύτερη μάθηση της οδηγικής συμπεριφοράς των παιδιών.

Βέβαια, όπως τόνισε, το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας θα γίνει με προσεκτικά βήματα και θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας.

Η #estiasigreece απαιτεί στοχευμένους υποστηρικτικούς όρους επανέναρξης ειδάλλως την Επιλογή Αναστολής Λειτουργίας με ουσιαστική οικονομική στήριξη.#estiasigreece