Καθολικο lockdown στην Ελλάδα για έναν μήνα προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως είπε, «ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση έκαναν δεκτή την σχετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων», ενώ παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Πρωθυπουργός την Πέμπτη, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Έναρξη των εργασιών διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του ιερού ναού της Παναγίας στην Αγία Τριάδα της Μιδέας

Ο πρωθυπουργός θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού αύριο στις 12 το μεσημέρι.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας με κοινωνική ευθύνη καλεί όλους τους επαγγελματίες βιοτέχνες έμπορους και πολίτες να τηρήσουν όλα τα μέτρα ώστε να αποφύγουμε πιθανή αύξηση των κρουσμάτων και ένα γενικευμένο lockdown στο νομό μας που θα είναι καταστροφικό για την οικονομία και όχι μόνο.

Η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται πυρετωδώς σε αρκετές πολιτείες – κλειδιά ανά τη χώρα, ενώ δεν υπάρχει ακόμη βέβαιος νικητής. Ιδού μερικά στοιχεία που αξίζει να γνωρίζετε:

«Αυτό που πρέπει να δούμε είναι πώς θα αποδώσουν τα μέτρα. Οι πολίτες να τηρούν τα μέτρα για να αποφύγουμε τα χειρότερα»