Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πλατεία και την πόλη του Άργους προσδοκά να δώσει στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους.

Παράταση και τροποποίηση της δράσης «Ενίσχυση της ίδρυσης / εκσυγχρονισμού ΜΜΕ επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με έμφαση στην καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014- 2020», που αποφάσισε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η νέα καταληκτική ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων παρατείνεται έως και την 08-02-2021 (ώρα 15:00).

Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, πιστεύουμε ότι μπορεί να ανοίξει ένας γόνιμος διάλογος και να εκπονηθεί μια νέα μελέτη με άξονα την αξιοποίηση της περιοχής με σεβασμό στο περιβάλλον και δράσεις που θα αφορούν τον αθλητισμό και τον εναλλακτικό τουρισμό.

Αποφασίστηκαν οικονομικές ελαφρύνσεις για όλες τις επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές κατά την διάρκεια της πανδημίας .

Κάθε άτομο με ειδικές ανάγκες χρειάζεται να μάθει τον τρόπο για να πετάει με τα δικά του φτερά, να κάνει τον κύκλο της ζωής του με κόπο αλλά και πολλή μαγεία.

Έπρεπε να βρω κάπου ίντερνετ και έρχομαι εδώ…», λέει μιλώντας με συστολή και με ένα αίσθημα ντροπής, την οποία ντροπή δεν θα έπρεπε να νοιώθει ο ίδιος, αλλά κάποιοι άλλοι αρμόδιοι…

Στις ερωτήσεις για το άνοιγμα κομμωτηρίων, σχολείων και άλλων επί μέρους τομέων, ο κ. Πέτσας κάλεσε τους πάντες να δείξουν λίγη υπομονή καθώς ενδεχομένως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός την επόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθεί με βάση την εξέλιξη της πανδημίας.

Καταστήματα εποχιακών ειδών και κομμωτήρια είναι τα πρώτα που θα ανοίξουν τις επόμενες ημέρες - Ωστόσο, οι χθεσινές εικόνες συνωστισμού στην Βρετανία κατά το άνοιγμα των καταστημάτων προκαλούν πονοκέφαλο στο κυβερνητικό επιτελείο

Ο Δήμος Ναυπλιέων και οι σχολικές επιτροπές στέκονται έμπρακτα δίπλα, όπως σε όλους τους επιχειρηματίες, έτσι και στους μισθωτές των σχολικών κυλικείων.

το τραγικό συμβάν σε οικία στα Δίδυμα Αργολίδας είχε ως αποτέλεσμα την ανάσυρση των δυο νεκρών αδερφών