Μια επιχείρηση που ζει με δανεικά, είναι διασωληνωμένη για χρόνια , που ζητά συνεχώς οικονομικές ενισχύσεις δεν μπορεί να μοιράζει χρήμα σε τρίτους για να εξυπηρετηθούν σκοπιμότητες και πολιτικά γραμμάτια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ:" Ψηλά το κεφάλι αδέρφια, θα περάσει κι αυτό. Καλά Χριστούγεννα σε όλους"

Όσοι μιλούν για νίκες , ήττες και καταστροφές απλά συνεχίζουν να παραπληροφορούν τον κόσμο ο οποίος ορθά επέλεξε να τους θέσει στο περιθώριο του «πληκτρολογίου» όπου και θα μείνουν.

Διευκρινίσεις για το τι θα ισχύσει με sms και νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, έδωσε ο Στέλιος Πέτσας Πηγή:

Νεπάλ και Κίνα προχώρησαν στην ανακοίνωση του νέου ύψους της οροσειράς των Ιμαλαΐων, ωστόσο το θέμα δεν είναι καθόλου απλό...

Εμείς προτείνουμε ο δήμος μας με την σημερινή απόφαση , απαιτείται απόφαση δημοτικού συμβουλίου , να πάρει γενναίες αποφάσεις για να στηρίξει έμπρακτα τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές , κλείσιμο των δραστηριοτήτων τους από τον covid -19

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος και έδωσε εντολή να γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε συνεργασία με τους υγειονομικούς φορείς (Νοσηλευτική μονάδα Ναυπλίου , Κ.Ο.Μ.Υ.).

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πλατεία και την πόλη του Άργους προσδοκά να δώσει στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους.