Η ίδρυση ενός νέου Γυμνασίου και ιδιαίτερα καλλιτεχνικού θα βοηθήσει παιδιά που έχουν ιδιαίτερη κλίση και αγαπούν το Θέατρο, την ζωγραφική και την γλυπτική να εξελιχθούν παράλληλα με τα κανονικά μαθήματα.

Οι γιατροί κάλεσαν τον Αμβρόσιο να παραμείνει για νοσηλεία καθώς έχει προβλήματα με την υγεία του αλλά εκείνος αρνήθηκε. Μάλιστα, υπέγραψε χαρτί οικειοθελούς αποχώρησης και έφυγε από το νοσοκομείο.

Στόχος, όπως είπε η υπουργός Παιδείας, είναι «να βρεθούμε γρήγορα και πάλι όλες και όλοι μαζί στις τάξεις των σχολείων μας και στη συντροφιά των αγαπημένων μας ανθρώπων».

Η μετάβαση από και προς τα συνεργεία θεωρείται μετάβαση σε «κατάστημα πρώτης ανάγκης» επιτρέπεται.

Η αρμόδια Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Εγκύκλιος με την αποφάσισε τη λήψη μέτρων προφύλαξης και προστασίας τόσο των πολιτών που συναλλάσσεται με τις Λιμενικές Αρχές όσο και του ένστολου προσωπικού,

Ευελπιστούμε ότι η κυβέρνηση θα λάβει υπόψη της και το καθολικό αίτημα της αγοράς, που εκφράστηκε με το έγγραφο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου της 6 ης Νοεμβρίου, για άνοιγμα του λιανικού εμπορίου με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Για ακόμη μία φορά ο Δήμος μας δείχνει έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στους φιλόζωους, βρίσκεται δίπλα στα ζώα συντροφιάς και σε αυτό το δεύτερο κύμα της πανδημίας που μας πλήττει .

Ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής να προβεί άμεσα σε σχετικό έλεγχο, τα αποτελέσματα του οποίου, ζητούμε να μας κοινοποιηθούν.

Με προθεσμία μεγαλύτερη από την παραδοσιακή που θέλει να πληρώνονται μέχρι και τις 31/12 κάθε έτους, έρχονται μέχρι το τέλος του μήνα τα τέλη κυκλοφορίας για το 2021.

Απάντηση της Σωτηρίας Παπαδοπούλου προς τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν αρκετές ημέρες ο δεύτερος και με την οποία την κατηγορεί ότι έλαβε 8.680€ από το "ΤΑΠΤΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020" για διοργάνωση εκδηλώσεων και δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας ερωταπαντήσεων.