"Η απάτη είναι χειρότερη από την περιβαλλοντική βαρβαρότητα".

Η Άγκυρα το έστειλε εκ νέου να διενεργήσει έρευνες, ενοχλημένη από τα αποτελέσματα εκείνης της συνόδου, ως χθες 29 Νοεμβρίου.

Στις 3 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 13:00 έως 14:30 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Σώματος, η οποία θα διεξαχθεί ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ, μέσω της πλατφόρμας epresence.gov.gr,

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοιου η οποία κλονίζει τόσο υγειονομικά όσο και οικονομικά τον κοινωνικό ιστό της πόλη μας και όχι μόνο , είναι αδιανόητο η ΔΕΥΑ Ναυπλίου χωρίς καμία ενημέρωση να μπλοκάρει τραπεζικούς λογαριασμούς καταναλωτών οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και να προχωρεί άμεσα σε αυξήσεις στα τιμολόγια κατά 14,24%.

Όπως είναι γνωστό η παρέμβαση γίνεται σε μια περιοχή που είναι περιοχή ΖΟΕ προστασίας σ΄ ένα τόπο που αποτελεί ένα σημαντικό βιότοπο στην Αργολίδα.

Άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά σε βάτα για να καθαρίσει το κτήμα και η φωτιά ξέφυγε προς την πλαγιά του βουνού, χθές το μεσημέρι της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Πέτρος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας.

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο σπουδαίος Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε σε ηλικία 60 ετών έχοντας υποστεί ανακοπή.

Αν και έχουμε πάντα μια επιφύλαξη την οποία εκφράζουμε, βλέπουμε ότι η διάρκεια αυτής της ημέρας μεγαλώνει κάθε χρόνο και γίνεται Black Week ή Black month.

Ο Συμβολισμός διττός, ως ένδειξη σεβασμού προς όλους όσοι μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή και με ιδιαίτερο σθένος το τελευταίο δύσκολο διάστημα που διανύουμε διακινδυνεύοντας τη ζωή τους

οι υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Άργους Μυκηνών έχουν αναλάβει την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης σε πολίτες που αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.