Νέα, επικαιρότητα, συνεντεύξεις και πολύ κους-κους, στην αγαπημένη σας πρωινή εκπομπή!

Εάν έχεις ενδείξεις ή ακόμα και υπόνοιες ότι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο υφίσταται βία στη σχέση που διατηρεί, μπορείς να βοηθήσεις.

Η Ο.Ε. παρέλαβε και παρέδωσε συγχρόνως από μία παλέτα ζυμαρικά στο συσσίτιο της Ευαγγελιστρίας και στην «Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου». Ευχαριστούμε την εταιρεία τροφίμων «Ήλιος» .

Οι διαδρομές ακολουθούν θεματικές ενότητες που συνθέτουν την πορεία πριν και μετά την Επανάσταση του 1821.Διακόσιοι νέες και νέοι, χωρισμένοι σε 5 ομάδες, θα περιηγηθούν κατά τη διάρκεια του 2021 σε πέντε διαφορετικές διαδρομές στην Ευρώπη, που είναι ταυτισμένες με την Επανάσταση.

Ένα από τα πολλά θέματα που αφορούν τους δήμους αλλά και το Υπουργείο έχει σχέση με την προστασία και ανάδειξη των μνημείων και των πολιτιστικών χώρων: «Οι υπηρεσίες του Υπουργείου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το επίπεδο ασφαλείας των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων να βελτιώνεται συνεχώς, φυσικά σε συνεργασία με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Άργους Μυκηνών για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η διανομή tablets στους μαθητές που έχουν ανάγκη μέσω των διευθύνσεων των σχολείων.

Σαράντα εφτά χρόνια μετά, η μεγάλη εξέγερση της νεολαίας αποτελεί σύμβολο των δημοκρατικών διεκδικήσεων και ευκαιρία για όλους μας να στοχαστούμε ξανά για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη .

Οι πολίτες δύνανται να εξυπηρετούνται από τα ΚΕΠ ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και να λαμβάνουν ηλεκτρονικά τα αιτούμενα έγγραφα και πληροφορίες.

όσον αφορά τη δράση «Ενίσχυση Μικρώνκαι πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014- 2020» , η Περιφέρεια Πελοποννήσου , αποφάσισε την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων, έως και την 15-12-2020 (ώρα 15:00)

Η ίδρυση ενός νέου Γυμνασίου και ιδιαίτερα καλλιτεχνικού θα βοηθήσει παιδιά που έχουν ιδιαίτερη κλίση και αγαπούν το Θέατρο, την ζωγραφική και την γλυπτική να εξελιχθούν παράλληλα με τα κανονικά μαθήματα.