Όπως ήδη γνωστοποιήθηκε και επίσημα από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ξεκινά η λειτουργία λιανεμπορίου, ενώ ανοίγουν κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και ΚΤΕΟ.

Για το Νομό Αργολίδας εντοπίστηκαν σήμερα 57 ενεργά κρούσματα με 169 στενές επαφές.

H λαϊκή αγορά Ναυπλίου δε θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Τηλεδιάσκεψη υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και την συμμετοχή των Δημάρχων Ερμιονίδας και Επιδαύρου όσων αφορά το αυστηρό lockdown στην Αργολίδα και τα μέτρα τα οποία θα πρέπει να ληφθούν.

"Σοβαροί , υπεύθυνοι ,συγκεντρωμένοι και πάνω απ' όλα ενωμένοι ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο. Όλοι μία μεγάλη οικογένεια." τονίζει, μεταξυ άλλων, σε δήλωση του ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μετά την ανακοίνωση του σκληρού lockdown στην Αργολίδα.

Τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 δημοσιεύθηκαν σε (ΦΕΚΒ 53/13.1.2021) και ισχύουν από σημερα Πέμπτη 14/1 έως την Δευτέρα το πρωί 18/1

Θα δώσουν όραμα και θετική ενέργεια στα πρωτοβάθμια σωματεία και θα αναδειχθούν σε έναν ισχυρό και αξιόπιστο έτερο για ευρύτερες συνεργασίες για το μέλλον των κλάδων και των συναδέλφων που εκπροσωπούν στην Νέα μετά covid αλλά και ψηφιακή εποχή.

Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν από 14 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06:00 μέχρι 18 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06:00

Μένουμε Ασφαλείς και τηρούμε όλα τα μέτρα κατά της διάδοσης του Κορονοϊού που έχουν συστήσει οι ειδικοί.

Δεδομένο είναι πλέον το άνοιγμα των σχολείων, όσον αφορά τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία σε πρώτο στάδιο, στις 11 Ιανουαρίου.